Jeugdjudo

Judo zorgt ook voor een gezond en sterk lichaam. Dit komt, omdat je tijdens een judoles veel verschillende spieren gebruikt. Er zijn eigenlijk maar weinig spieren die je niet gebruikt. En je bent tijdens de judoles natuurlijk de hele tijd in beweging. Zo train je dus je hele lichaam en leer je er ook mee om te gaan. Je verbetert je coördinatie, je evenwicht en je gevoel voor ruimte, want je bent vaak aan het rollen en aan het stoeien.

Ook heeft judo een goede invloed op het sociale vlak, want je kunt elkaar natuurlijk niet zomaar op de grond gaan werpen. Daarnaast is judo een veilige sport en dat willen we ook graag zo houden.

Je hebt je dus aan een paar duidelijke regels te houden. Deze worden ook tijdens de les nageleefd. Plezier in het judo vinden wij daarbij erg belangrijk.

Kom gerust eens meedoen want de eerste twee lessen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Heb je nog geen judopak, geen probleem. Als je een joggingbroek of soortgelijks meeneemt hebben wij wel een judojasje met band voor je te leen.

IMG_20151010_105105_2 jeugdjudo