Lessen op maat

Verjaardagsfeestje

Judo Vianen kan voor het verjaardagsfeestje van jouw kind een judo- of jiu-jitsules op maat verzorgen. Dit houdt in dat kinderen buiten de reguliere lessen om met hun vriendjes een judo- of jiu-jitsules kunnen volgen.

Daarbij wordt van tevoren afgesproken hoe de les zal worden verzorgd. Hierbij is veel mogelijk, zoals een thema of/met een oorkonde (€0,50 p/s) aan het eind van de les.

Voor een judoles dienen de kinderen minimaal 5 jaar te zijn; voor jiu-jitsu minimaal 15 jaar.

Verjaardagsfeestjes moeten bij voorkeur 4 weken van tevoren worden aangevraagd, dit i.v.m. de huur van de dojo. Gezien de beschikbaarheid van onze trainers én dojo, wordt een kinderfeestje (bij voorkeur) gegeven op zaterdagen van 11.30 tot 12.30 uur. Het sportcentrum heeft een goede kantine waar jullie na de les (op eigen kosten) iets lekkers kunnen eten/drinken.

Zo’n privéles hoeft echt niet zo veel te kosten*:

Privéles tot 10 personen (inclusief huur van leraar en dojo) € 35,-
Elk persoon extra (max. 6 pers.) € 3,-
Oorkonde per persoon € 0,50

*betaling geschiedt via overboeking

Bedrijvenworkshop Judo/Jiu-Jitsu

Ook bedrijven uit de omgeving kunnen een workshop judo of jiu-jitsu bij ons aanvragen. Hiervoor geldt eveneens dat er veel mogelijk is. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij inspelen op bepaalde thema’s. Tevens is een workshop Weerbaarheid mogelijk.

Schooljudo-/jiu-jitsulessen

Tot slot kunnen wij ook incidenteel eventuele schoollessen verzorgen. Het gaat hierbij om een vervangingsles van lichamelijke oefening, waarbij kinderen tijdens de normale les voor één of twee keer een judo- of jiu-jitsules krijgen. In het verleden hebben wij dat al bij diverse scholen gedaan. De lessen kunnen voor alle leeftijden worden verzorgd.

Valtrainingen

Voor bepaalde doelgroepen kunnen wij ook speciale valtrainingen verzorgen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ouderen.

Voor alle bovengenoemde lessen geldt dat een lidmaatschap van onze vereniging niet nodig is. Materialen, kleding, oorkondes en informatiepakketten kunnen door Judo Vianen worden geregeld. Desgewenst kunnen lessen eventueel ook op locatie (omgeving Vianen) worden verzorgd. Al met al is in principe van alles mogelijk. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.