Vereniging

LogoJV_verticaal2Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 30 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

Bij Judo Vianen gaat het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat judoka’s met elkaar kunnen hebben. Buiten de trainingen zijn er activiteiten om elkaar en ook de ouders van de betrokken judoka’s beter te leren kennen.

Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden buiten de standaard lessen. Afgelopen jaar hebben we onderandere kerstontbijt, judokamp, sinterklaas viering en verschillende malen een randori toernooi georganiseerd. Binnen de lessen hebben we ook verschillende thema lessen zoals zelfverdediging, zwijglessen en bijvoorbeeld een meisjes training.

De vereniging kent een wedstrijdselectie. Dit zijn judoka’s die hun niveau willen verbeteren en regelmatig aan wedstrijden deelnemen. Naast Judo zijn er ook Jiu-Jitsu trainingen.

 

Judo Bond Nederland Aansluitnr. D2SP12B
KvK Utrecht 40323923
Rabobank NL11 RABO 0151 4316 98