Oudjaarsontbijt en uitslag Grote Clubactie

oudjaarsontbijt-2017

Als afsluiting van het jaar 2017 werden wij door Hotel Van Der Valk verwelkomd om een heerlijk ontbijt te komen eten. Zoals elk jaar stellen zij hun ontbijt buffet open voor ons zodat wij het jaar op een leuke manier af kunnen ronden.

Alleen met een ontbijt kan je het jaar natuurlijk niet afsluiten als judo vereniging dus moet er ook nog getraind worden. Dit keer stonden we met meer dan 50 judoka’s van 4 jaar tot en met 54 op de mat. Omdat we in 2018 al 50 jaar bestaan hadden Sandra en Coen nog een kleine verassing aangetrokken, een speciaal Judo Vianen judopak in de kleuren oranje en zwart (deze is alleen voor speciale activiteiten,voor de rest dragen we allemaal wit).

Net als vorig jaar maakten we tijdens het ontbijt de opbrengst van de Grote Clubactie bekend, dit jaar hebben we 469 loten verkocht! Wat voor een opbrengst van 1125,60 euro heeft gezorgd! Een geweldige opbrengst, dus iedereen heel erg bedankt daarvoor. Van dit bedrag kunnen we het komende jaar weer zorgen voor hele leuke activiteiten, zeker nu we 50 jaar bestaan.

Bij de start van de les hadden we een verloting en verassing voor iedereen die 1 of meer Grote Clubactie loten heeft verkocht. Voor alle verkopers hadden we diverse kaarten met foto en handtekening van Nederlandse topjudoka’s. Ook was dit het moment om de winnaars van de verkoop actie bekend te maken en de prijzen uit te delen. Het nieuwe judopak was voor degene die de meeste loten had verkocht en verder twee andere prijzen die door middel van loting bij willekeurige verkopers terecht kwamen.

De verkoper van de meeste loten en winnaar van het nieuwe judopak:
Caithlyn Remkes

De winnaar van de nieuwe judoband:
Lisanne Baas

De winnaar van de speciale uitgave van “Het Drakendal” leesboek:
Stan Houtzager

Bekijk hier alle foto’s.