5 tips voor het judokamp

5 tips voor judokamp

Het is bijna zover, vrijdag gaan we met elkaar op Judokamp! Het weer belooft erg goed te worden, zo’n 25-26 graden!

Wij hebben een paar tips voor het judokamp op een rijtje gezet, zodat je op alles bent voorbereid.

1. Neem een vuilniszak mee

Wat..? Een vuilniszak? Waar heb ik die voor nodig dan?

Nou, daar doe je jouw vuile kleding en schoenen in aan het eind van het weekend zodat je tas en andere schone spullen niet vies worden. Daar is je moeder ook blij mee als jullie de tas uitpakken.

2. Zwemkleding & zonnebrand in je tas

Wat niet vermeld was in het kampboekje, maar met dit mooie weer zeker niet mag ontbreken: is zwem/bad kleding. Zouden jullie dit wel mee willen nemen? Mocht je snel verbranden, dan is (water bestendige) zonnebrand ook zeker een aanrader.

3. Iets tegen muggen & muggenbeten meenemen

We zitten in de natuur, dus het is mogelijk dat je last kan hebben van muggen. Ben jij de persoon die de muggen altijd erg aantrekkelijk vinden, dan is het verstandig om ook hiervoor iets mee te nemen.

4. Judo Vianen T-shirt aan doen!

Deze doe je niet in je tas, maar doe je meteen op de eerste dag aan, nog voordat we in de bus stappen! Zodat we allemaal in ons JV-shirt de bus in kunnen richting kamp.

5. Het kampboekje met alle informatie meenemen

Hier staat in wat we wanneer en waar gaan doen, lees dit goed door vóór we vertrekken. Zeker de spullen die je mee moet nemen staan hierin. Laat je ouders alle informatie die ze nodig hebben opschrijven/kopiëren/fotograferen, zodat jij het boekje kan meenemen.

Laten we er met zijn allen een mooi sportief weekend van maken en tot vrijdag!