Aanstaande zaterdag: Clubkampioenschappen!

Judokas2Wanneer en hoelaat?

Zaterdag 28 juni is het dan zover: onze jaarlijkse clubkampioenschappen!

We verwachten jullie allemaal uiterlijk 08.45 uur in de Blauwe Zaal van Helsdingen (naast de dojo).
Willen jullie je bij binnenkomst eerst melden bij de inschrijftafel?

Wedstrijden

Pas als we weten of iedereen aanwezig is, kunnen we namelijk starten met de wedstrijden. Er zullen zowel judo-, als jiu-jitsu-wedstrijden worden gespeeld.

Tijdens het eerste deel van de ochtend zal er in poules worden gespeeld om de derde plaatsen en om plaatsing voor de finales.

Finales

In de finales zal uiteindelijk worden gespeeld om de eerste en tweede plaatsen van elke poule. Deze finalepartijen zullen aansluitend aan de poulewedstrijden worden gespeeld.

De prijsuitreiking (voor eerste, tweede èn derde plaats, inclusief oorkondes voor eventueel nieuw behaalde ranordoripunten) vindt direct na afloop van de finales plaats.

Stijlprijs

judo-13_24794

Op dat moment zal ook bekend worden gemaakt wie dit jaar de stijlprijs heeft gewonnen. De stijlprijs wordt dan door de winnaar van vorig jaar, Mabel van Spanje, overgedragen aan de nieuwe winnaar.

Demonstraties

En net als voorgaande jaren zal ook dit jaar een aantal van onze (kleinste) judoka’s weer een leuke demonstratie laten zien. Deze zal voor of tussen de wedstrijden door worden uitgevoerd.

Al met al wordt het dus weer een leuke en sportieve ochtend, die naar verwachting rond 12.30 uur afgelopen zal zijn.

Tot ziens allemaal op 28 juni!