Einde seizoen BBQ

barbecue judovianen

Na een heel seizoen hard trainen, veel wedstrijden en extra activiteiten was afgelopen vrijdag dan de afsluitende BBQ van dit seizoen. Ook dit jaar waren alle judoka’s weer van harte welkom bij de Kaasboerderij Van Rossum, om naast de BBQ ons te mogen uitleven op het springkussen, een evenwicht spel en natuurlijk ook de boerderij zelf. Niet alleen het springkussen was dan ook erg populair maar ook de geitjes die op de boerderij rondlopen kregen heel veel aandacht.

Nadat iedereen lekker had gesmuld van de saté, hamburgers, kip en heerlijke salades heeft onze voorzitter Welmoed nog spontaan een bedankje voor alle vrijwilligers meegenomen. Voor alle vrijwilligers een fleurige zonnebloem (hoe toepasselijk bij het uitzonderlijke weer!) en speciaal voor onze secretaris Dimitri nog een extraatje omdat hij afgelopen jaar zoveel werk heeft gestoken in de aanvraag van het JBN Keurmerk.

Om acht uur was helaas de BBQ afgelopen. We hopen dat iedereen heeft genoten en we danken de familie Van Rossum voor het mogen gebruiken van het terrein van hun Kaasboerderij.

Voor iedereen die nu nieuwsgierig is naar hoe gezellig het was hebben we een leuk filmpje gemaakt: