Formidollar Actie bij Formido Vianen

Als Judo Vianen hebben we dit jaar naast de Grote Clubactie nóg een leuke actie waar we aan mee doen. Misschien heb je het al gezien maar er hangt een grote Formidollar poster in de kast op de gang voor de dojo!

Door de Formido Vianen zijn we uitgekozen om een totale prijzenpot van 5000 euro te verdelen onder 10 sportverenigingen in Vianen. Het enige dat wij hiervoor moeten doen is zorgen dat wij zoveel mogelijk munten verzamelen bij de Formido zelf. Alle opbrengsten van deze actie worden in het judokamp 2016 gestopt.

Formidollar actie
Formidollar actie bij Formido Vianen

Hoe werkt deze actie dan?

Bij de Formido Vianen krijg je bij iedere 10 euro die je uitgeeft een Formidollar, deze munt kun je vervolgens in 1 van de kokers doen bij de uitgang. Vanzelfsprekend is het natuurlijk het leukste als je deze munt in onze koker kan doen!

Dus zorg er voor dat je vader/moeder/opa/oma/broer/zus/rest van de familie zijn inkopen doet bij de Formido Vianen en zoveel mogelijk munten aan ons geven!

Het totaal bedrag van 5000 euro wordt vervolgens verdeeld onder alle deelnemende verenigingen aan de hand van welk deel van de munten wij hebben opgehaald. Op dit moment hebben wij 7% van alle Formidollars verzameld.

Via Formidollar standen kun je volgen hoeveel Formidollars we op dit moment hebben verzameld!