Hulp gezocht! Formido dag op 16 januari

dollar_WEBDe Formidollar actie loopt bijna af maar we kunnen nog snel een eindsprintje maken in de Formidollar eindstand. Op dit moment hebben we ongeveer 8% van de Formidollar munten weten te bemachtigen, dat is goed voor wel 379,91 euro.

We hebben echter de kans om op 16 januari Judo Vianen te promoten bij de Formido in Vianen om zo nog snel 150 Formidollars extra te bemachtigen. Met jullie ideeën kunnen we nog snel een eindsprint maken en misschien wel 10% ofwel 500 euro van de 5000 euro sponsorgeld van de Formido Vianen krijgen!

We zijn nog steeds opzoek naar leuke ideeën en vrijwilligers die zaterdag 16 januari Judo Vianen willen promoten bij de Formido Vianen. Als we op deze dag gaat promoten krijgen wij hiervoor 150 Formidollars extra! Hiervoor kan je contact opnemen met Coen Versluis.

De Formidollar Actie

Als Judo Vianen hebben we dit jaar naast de Grote Clubactie nóg een leuke actie waar we aan mee doen. Misschien heb je het al gezien maar er hangt een grote Formidollar poster in de kast op de gang voor de dojo!

Ook voor deze actie geldt, alle opbrengsten worden in het judokamp gestopt waarbij we de jongste judoka’s ook niet vergeten!

Door de Formido Vianen zijn we uitgekozen om een totale prijzenpot van 5000 euro te verdelen onder 10 verenigingen. Het enige dat wij hiervoor moeten doen is zorgen dat wij zoveel mogelijk munten verzamelen bij de Formido zelf. Alle opbrengsten van deze actie worden in het judokamp 2016 gestopt.

Bij de Formido krijg je bij besteding van 10 euro een Formidollar, deze munt kun je vervolgens in 1 van de kokers doen bij de uitgang. Vanzelfsprekend is het natuurlijk het leukste als je deze munt in onze koker kan doen!

Via de volgende link kun je volgen hoeveel geld we op dit moment hebben kunnen verzamelen:

https://www.formido.nl/bouwmarkten-formido-vianen-formidollar-spaaractie-vianen

Formidollar actie
Formidollar actie