Komende club-evenementen

Judo Vianen zit niet stil en ondanks alle wijzigingen staan voor de zomervakantie de volgende evenementen in de planning waar de leden alvast rekening mee kunnen houden.

Nieuwe lesrooster

Het nieuwe lesrooster gaat zoals gepland 9 mei van start. Dat houdt in dat er alleen maandag in Zijderveld en dinsdag en donderdag in Vianen wordt lesgeggeven. De definitieve indeling van alle leden volgt binnenkort.

Zwijglessen

In de week van 16 t/m 19 mei worden tijdens de les weer de zogenaamde zwijglessen gehouden. In deze themales wordt een gehele judoles gehouden zonder één gesproken woord. Alle deelnemers ontvangen na afloop een herinneringsoorkonde.

Ouder-kindles

Op zaterdagochtend 28 mei vanaf 9.00 uur is er weer de ouder-kindles dat zich kenmerkt doordat elk judoduo bestaat uit een ouder en kind. Wie of wat voor ouder meedraait als judopartner mag zelf worden bepaald. Aan het eind van de les wordt een groepsfoto gemaakt voor een eventuele (te bestellen) oorkonde. Voor deze les dient men zich op te geven. De uitnodigingen worden per mail verstuurd.

Randoritoernooi

Op zaterdagochtend 14 mei van 9.00-13.00 uur wordt weer een randoritoernooi in de dojo gehouden voor alle judo Vianen leden tot 13 jaar. Alle deelnemers ontvangen hiervoor een uitnodiging . Dit randoritoernooi is van groot belang om als judoka aan deel te nemen en draagt bij aan de ontwikkeling van de judoka . Ook enkele ouders kunnen zich aanmelden om te helpen of ontvangen eventueel een uitnodiging.

Clubkampioenschappen

Aan het eind van het seizoen op 25 juni a.s. zullen weer de clubkampioenschappen worden gehouden. De uitnodigingen hiervoor zullen per e-mail worden verstuurd. Ook ouders wordt verzocht zich aan te melden om mee te helpen tijdens het toernooi.