Looptraining op dinsdag 2, 9 en 16 juni!

LET OP! Locatie van 16 juni is veranderd van Zeist naar Vianen.
Verzamelen bij Sportcentrum Helsdingen voor deze training.

 

Nog een paar weekjes en dan zit het seizoen er weer op en is het tijd voor vakantie. Voor de nog komende evenementen, zoals examens, spelles e.d. verwijzen we graag naar de agenda.

looptraining

Een evenement die ik even apart wil benoemen, zijn de looptrainingen tijdens de reguliere lessen in juni. De looptrainingen zijn voor alle leden. Bij slecht weer trainen we gewoon in de dojo, dus neem voor de zekerheid je judopak mee als als het weer er slecht uitziet.

Wanneer en waar?

Op 2 en 16 juni a.s. starten we bij de ingang van het sportcentrum en hardlopen we dan naar de recreatieplas Middelwaard. Daar maken we diverse groepen op leeftijd en loopniveau.

Op 9 juni a.s. willen we gaan hardlopen in het Panbos bij Bosch en Duin. We hopen dan wel dat een aantal (ouders van) leden zich aanbiedt als chauffeur.

Jiujitsu

Op deze data kunnen de jiu-jitsu seniorenlessen wel gewoon doorgang vinden, maar dan zonder trainer (is dan nl. niet op tijd terug vanuit het Panbos). De senioren kunnen dan zelf in de dojo gaan trainen, echter op voorwaarde dat er minimaal twee volwassenen aanwezig zijn. Regel dit zelf onderling. De jiu-jitsuka’s kunnen zich voorbereiden op het examen.

Alles op een rijtje

Wie:                     voor alle leden
Dag:                     dinsdag 2, 9 en 16 juni a.s.
Tijd:                     19.00-20.00 uur
Vertrekplaats:  Ingang Helsdingen
Nodig:                 Loopschoenen en kleding (judopak bij slecht weer)
Kosten:               Geen

Plaats 9 juni: Parkeerplaats Panbos Bosch en Duin, Jozef Israëlslaan 7a . We vertekken om 19.00 uur vanaf SC Helsdingen en zijn dan om ongeveer 20.45 uur terug bij het sportcentrum.