Nationale Budodag 2016 – Jij komt toch ook?!

Net als vorig jaar is ook dit jaar weer een Nationale Budodag! De inschrijvingen zijn deze week geopend, dus als je mee wilt adviseren wij je er heel snel bij te zijn. Zaterdag 26 maart (Paasweekend) staat helemaal in het teken van budo in Sportcentrum Papendal in Arnhem. Vorig jaar waren we met een bescheiden groep judoka’s naar de Budodag, dit jaar willen we met een veel grotere groep die kant op!

Categorieën

De budodag is voor alle leeftijden, opgedeeld in de volgende categorieën:

Dit is natuurlijk jouw kans om les te krijgen van top-judoka’s én ze om een handtekening en foto te vragen!

Hoe leuk is de budodag?

Wil je horen hoe de budodag vorig jaar was? Vraag dan aan Hans, Sandra of Coen hoe het voor de volwassenen was en aan Lars Lammen, Senna Edwards, Bart Klomp of Arco de Leeuw hoe het voor de jeugd was. Of lees onze blog hier!

Kosten

Alle leden van JudoVianen zijn lid van de JBN en betalen daarom de helft van een standaard ticketprijs om binnen te komen!

Volwassenen € 20,00 (niet-JBN leden € 40,00)
-12 jaar € 10,00 (niet-JBN leden € 20,00)
-15 jaar € 10,00 (niet-JBN leden € 20,00)
-18 jaar € 10,00 (niet-JBN leden € 20,00)

Ouders en begeleiders zijn deze dag van harte welkom. Hiervoor dient een bijdrage van € 5,- te worden betaald. Het is niet mogelijk om te komen kijken zonder e-ticket!

Begeleiding

Als jij naar de budodag wilt is het handig dat er een begeleider bij is die jullie vervoert naar Papendal en de dag bij jullie aanwezig is voor tassenbewaking, foto’s maken, tijdbewaking, lunchen etc. Ouders zijn welkom om te komen en te kijken naar de judoka’s. Kosten hiervoor zijn 5 euro (voor een ticket).

Handig om te weten: Hans, Coen en Sandra (en eventuele andere trainers/volwassenen) volgen zelf deze hele dag lezingen en trainingen en zullen dus niet in staat zijn als begeleiding te fungeren.

Wil jij ook naar de Budodag?

Geef je dan nu op bij Hans Brander (hbrander@judovianen.nl), wij schaffen in één keer de tickets aan, deze krijg je daarna van ons tijdens de les.
Je betaling is je aanmelding, zonder betaling kunnen wij geen ticket voor je kopen.

Volwassenen moeten zelf hun ticket aanschaffen via de website van de JBN, omdat zij keuze uit diverse lezingen en clinics hebben en je maar 1 volwassen ticket per bestelling kan plaatsen.