Oudjaarsontbijt en opbrengst Grote Clubactie

Allereerst, iedereen de beste wensen voor 2016! Dat het een mooi en sportief jaar mag worden.


Zoals elk jaar hadden we dit jaar een oudjaarsontbijt bij Van der Valk! Om negen uur vanmorgen stonden er heel veel judoka’s bij Van der Valk te wachten, klaar om lekker te gaan ontbijten.

d2c709d2-1c6e-4920-9c49-946af8ef1a44

Na anderhalf uur had iedereen zich vol gegeten en konden we naar de dojo lopen. De ruim 35 judoka’s, waarvan de jongste 4 was, kregen een (rustige?) gezamenlijke training gegeven door Hans en Sandra. Voor de training begon moesten we even Coen in het zonnetje zetten, omdat hij zijn zwarte band heeft behaald.

JBN Rugemblemen

Na de training waren er een aantal uitreikingen, allereerst kreeg Kai een Judobond rugembleem. Hij is een van de judoka’s die in een bepaalde periode lid is geworden van JudoVianen en daarmee een rugembleem van de Judobond heeft gekregen. Mocht jij zelf ook zo’n embleem willen (of misschien leuk voor je verjaardag)? Deze zijn te koop voor €4,95 (incl. verzendkosten) bij de Judobond via mijnjbn.nl (onder Budosport > Bestel rugembleem). Een account op mijnjbn.nl is gemakkelijk aan te maken met je lidnummer en geboortedatum.

Grote Clubactie

De opbrengst van de Grote Clubactie is ook bekend! Onze judoka’s hebben voor een opbrengst van € 213,84 gezorgd! Geweldig gedaan! Dit geld zal in het judokamp van 2016 worden gestopt.

Grote-Clubactie-2015-JudoVianen

Om dit niet voorbij te laten gaan hebben we een aantal lotenverkopers in het zonnetje gezet. Martijn Mannaerts had de meeste loten verkocht en kreeg een oorkonde en een goodiebag. Met daarin een, door bekende judoka’s, gesigneerde judoband. Emily Tjong Kim Sang en Freek van Zwienen kregen elk ook een goodiebag met zo’n stoere judoband. Lars Lammen kreeg een extra prijs, een gesigneerde judoband.

Al met al was het een geslaagde ochtend, vol blije en goed gevulde judoka’s! Alle foto’s van het ontbijt kan je hier vinden.

De eerste training van dit jaar vindt plaats op 5 januari, tot dan!

IMG_4386[1]