Schrijf je in voor het judokamp!

Op vrijdag 28 september a.s. is het weer zover! Het judokamp gaat dan van start! Dit keer gaan we naar Het Boshuis in Driebergen.

Het kamp duurt tot en met zondagmiddag 30 september a.s.. Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie meegaan op kamp. Het gehele kampweekend is niet geschikt voor de allerkleinsten, hierdoor is de inschrijfleeftijd vanaf 8 jaar. (leeftijd op moment van vertrek).

Voor de allerkleinsten van 4 t/m 7 jaar is er de gelegenheid om op zaterdag 29 september als dag-gast het kamp mee te maken. Je bent dan welkom tussen 10.30 – 11.00 uur. Na een leuke dag gehad te hebben kunnen je ouders je tussen 18.30 – 19.00 uur komen ophalen.

Het verdere programma is nog een verrassing….. Uiterlijk een week voor vertrek ontvangen de deelnemers een programmaboekje met alle belangrijke informatie. Wanneer je, je wilt aanmelden voor dit evenement, kan dit door de details te volgen in de mail die jullie is gestuurd.

De uiterste inschrijfdatum is: 30 mei 2018.
Let op: De accommodatie is afgestemd op een beperkt aantal deelnemers. Tijdig aanmelden is noodzakelijk om zeker te zijn van deelname.

Wij zien jullie aanmelding graag tegemoet.

Met de actieve groeten van,
De evenementencommissie

Wil je weten hoe leuk judokamp kan zijn?

Check dan de video, foto’s en blog van ons vorige kamp: