De Sint kwam op bezoek!

Na een jaar wachten was het dan eindelijk zo ver, zaterdag 3 december hebben wij het Judo Vianen Sint randori toernooi gehouden. Met een aantal mooie wedstrijden hebben de jeugdleden hun best gedaan in de wedstrijden. In twee groepen hebben we prachtig judo gezien. Deze judoka’s lieten aan alle familie zien hoe judo wedstrijden er uit zien en hoe leuk dat wel niet is!

Na deze eerste groep hebben we met de tuimel judoka’s een spel gedaan, schapen scheren. Hierbij begonnen de tuimel judoka’s met het omduwen van alle andere judoka’s die op hun handen en knieën door de zaal kropen. Dit zorgde voor de nodige uitdaging maar uiteindelijk is het gelukt om alle judoka’s omver te krijgen!

Toen het spel eenmaal afgelopen was kwam de grootste verassing van de dag, ineens stond er een piet op de mat met een bezem en een afval zak. Hij was helemaal verbaasd omdat er niet gestrooid kan worden in de dojo. De Sint en zijn andere piet kwam hier snel bij om maar snel iedereen welkom te heten en de piet te helpen. In plaats van strooien werden er dit jaar grotere cadeaus uitgedeeld!

Onder luid applaus hebben de kinderen hun beste judo aan de Sint en zijn pieten laten zien. We hebben worpen, judo rollen en grond technieken gezien. Het viel de Sint ook ineens op dat er een oud trainer in de zaal zat die kwam kijken, Marcel Houtzager.

Het tweede deel van de dag werd gevuld met nog meer wedstrijden waarin eveneens mooi judo te zien was.

Alle foto’s kun je hier bekijken.

Na alle wedstrijden hebben de volgende judoka’s hun punten oorkondes gekregen:

50 punten
Stan van der Rijst
Damian Steinpatz
Kayan Schrijer
Sven Jansen
Thijmen Hamoen
Kyran van Putten
Lars Leijenaar
Guus van Snippenberg

100 punten
David Ridderhof
Tara van ’t Slot

200 punten
Juan Pouw
Rebecca Visser

250 punten
Tim van ’t Slot