Sinterklaas en Zwartepiet

Dit jaar kon het de Sint weer bekoren,
Om te zien hoe de judoka’s weer punten scoren

De Sint kon samen met ouders en Pieten,
Zien hoe de judoka’s van het judo genieten

Zwartepiet dinsdag en donderdag

Op dinsdag en donderdag kwamen de Pieten langs om ons te vermaken. Ze hebben weer genoeg pepernoten en schuimpjes gestrooid om iedereen zijn honger te stillen. Naast het strooien heeft Piet de nodige spelletjes gedaan. De kinderen moesten alle hoeken in rennen, vliegende judo-rollen maken en worpen laten zien. Na dit alles is aan iedereen een nog een cadeautje gegeven, een heerlijke chocoladeletter!

Sinterklaas zaterdag

Op zaterdag kwam niet alleen zwartepiet langs, de Sint heeft in zijn drukke schema een gaatje gevonden om bij het randori toernooi aanwezig te zijn. Dit randori toernooi wordt door bijna alle jeugdleden bezocht, en geeft een goede opstap naar wedstrijden buiten de vereniging. Onder leiding van Hans Brander heeft Sinterklaas aan een aantal kinderen gevraagd om te laten zien wat zij vandaag aan het doen waren en wat zij zoal hebben geleerd afgelopen jaar.

Niet alleen de kinderen werden in het zonnetje gezet, zo is er door de Sint en zijn pieten speciale aandacht geweest voor de tuimel-judoka’s en enkele vrijwilligers. De tuimel judoka’s hebben laten zien dat zij al kunnen judo-rollen over een bal, tijgeren en achterwaarts valbreken. De EHBO werd door de Sint extra bedankt (vandaag een extra drukke dag), en Meneer Brandhaard uuhhh Hans Brander mocht tekst en uitleg geven over hoe hij zijn arm heeft kunnen breken.

Oorkondes

Naast de Sint die langs is gekomen, is er door iedereen heel hard gewerkt om de nodige judo wedstrijden te winnen en punten te scoren. Hiermee zijn de volgende oorkondes verzameld:

50 punten 150 punten 200 punten 500 punten + brons
Ingjeborg Neele
Arco de Leeuw
Yinthe Plum
Ton van Hunnik
Thijmen Fortuijn
Sven Neele
Sander Kraaikamp
Ian Buining
Lars Lammen
Laurens Buyserd

Na de nodige liedjes en de laatste cadeautjes uitgedeeld te hebben, zat het uur er alweer op en heeft de Sint iedereen bedankt. We kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Sinterklaas 2014
Sinterklaas 2014