Trainingskamp 2014 in Heino

Matten leggen

Vorige week vrijdag, 26 september was het dan eindelijk zover: Trainingskamp 2014 kon gaan beginnen! De voorspellingen van het weer konden niet beter zijn, en iedereen stond al te popelen!

Daar gaan we!

Om 17:00 uur kon bij Sportcentrum Helsdingen de bus worden ingeladen, die eenmaal volgeladen met alle matten, tassen en judoka’s vertrok richting Summercamp Heino (~20km bij Zwolle vandaan).

Bij het trainingskamp aangekomen was het tijd om de spullen uit te laden en de judomatten vast klaar te leggen voor de volgende morgen. Doordat iedereen meehielp lagen de matten heel snel, en konden we onze eigen spullen pakken en naar ons gebouw gaan. Hier ging iedereen zijn spullen uitpakken en klaarleggen, om daarna even lekker te snacken met een broodje knakworst! Wanneer alle broodjes op waren was het tijd voor een film, in de heuse bioscoop van het kamp keken we naar Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Judo trainingskamp

Tijd om te trainen!

Zaterdag ochtend was het al vroeg opstaan, het is een trainingskamp dus na het ontbijt was het snel omkleden en richting sporthal om te trainen. Na een lekkere training van twee uur hadden we even de tijd om rustig aan te doen en te lunchen, waarna we ons konden opmaken voor de Challenge Run.

Deze Run stond vol van spannende sporten zoals; boogschieten, klimmen, blaasbijp schieten, Zorb ballen en een hoogteparcours door de boomtoppen. Als afsluiting van deze mooie dag was er natuurlijk een bosspel: levend stratego.

Challenge RunZwemmen

Zondag morgen stond de wekker extra vroeg, zodat we lekker een rondje konden gaan hardlopen (even de honger opwekken voor het ontbijt). Ook deze laatste dag moet er natuurlijk gejudood worden. Voor het middag programma was het zwembad geboekt, hierin kon iedereen zich uitleven met levende torens bouwen en iedereen in het (nogal)koude water gooien. Eenmaal terug was het helaas alweer tijd om in te pakken en de bus naar Vianen weer op te zoeken.

Geslaagd trainingskamp

We hebben een heerlijk trainingskamp gehad met veel zon en nog meer enthousiaste judoka’s! Wij kunnen al niet wachten op de volgende keer, jullie ook?

Jullie kunnen alle foto’s bekijken in ons online album, daar staan alle foto’s in die dit weekend zijn gemaakt. (Er komt nog één serie foto’s aan, dus houd het album in de gaten 😉 )

Groepsfoto2014