Proefles aanvragen

Wat leuk dat je een proefles bij ons wilt volgen!

Kijk eerst in onderstaand schema of je kunt instromen in de juiste/gewenste groep, bepaal daarna of je het formulier op deze pagina wilt invullen in om een proefles aan te vragen. Wij kunnen daarna vertellen of en wanneer dit mogelijk is.

Kan ik meteen instromen of niet?

 

Dag Sport Leeftijd Ruimte?
Dinsdag Judo 10 – 14 jaar BIJNA VOL
Dinsdag Judo Senioren en Gevorderden 13+ VOL
Dinsdag Jiujitsu 13+  Beperkt plek
Donderdag Judo 7 – 10 jaar BIJNA VOL
Donderdag Judo 10 – 14 jaar BIJNA VOL
Donderdag Judo Senioren en Gevorderden 13+ VOL
Zaterdag Tuimeljudo 4 – 5 jaar BIJNA VOL
(alleen geboortejaar 2017/2018)

Zaterdag Judo 6 – 8 jaar VOL
Zaterdag Judo 8 – 10 jaar VOL

FAQ

Dan kan er helaas niet worden ingestroomd, je kan wel een proefles komen volgen om te zien of je het echt leuk vindt. Het kan ook zijn dat er wél plek is in de groep, dus stuur wel altijd je aanvraag in, dan krijg je in het antwoord te horen wat er mogelijk is.

Als een groep vol is kunnen we helaas niet zeggen wanneer het eerstvolgende moment is waarop er kan worden ingestroomd, omdat de groepssamenstelling wisselend is qua leeftijd en niveau. En wij niet altijd van tevoren weten of iemand er over denkt om te gaan stoppen.

Als er plek is in de groep stroom je in in overleg met de trainer. Soms kan dat meteen, andere keren zal je een paar weken moeten wachten omdat er bijvoorbeeld examens zijn, of een toernooi.

Wanneer er veel aanvragen zijn kan de informatie over plekken in de groepen niet actueel zijn. Daarnaast hanteren wij géén wachtlijst. Als er plek is zodra jij je proefles aanvraagt en er niet iemand voor je is, kan je instromen, anders niet.

Je kunt bij ons altijd twee proeflessen kosteloos volgen, ook al is een groep vol. Wij gaan dan met jou op zoek naar de beste tijd om deze te kunnen volgen.

Op proefles aanvragen wordt doorgaans binnen een week (7 dagen) gereageerd.

In drukke perioden en rondom vakanties kan dit langer duren.
(Check ook regelmatig je SPAM folder voor het antwoord!).

 

Vraag je de proefles aan voor jezelf? Dan bij ‘Naam aanvrager’ en bij ‘Naam leerling’ dezelfde naam invullen.

 

  Over ons

  Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

  Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

  Lees meer > 

  Facebook

  Locatie dojo