De examens komen er aan!

Zoals het misschien is opgevallen komen de (slip-)examens er weer aan!

Op dinsdag 12, donderdag 14 én zaterdag 16 juni laten alle judoka’s en jiujitsuka’s aan ons, maar ook aan hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s etc. (als zij dit willen) zien wat zij al kunnen. Daarmee komen ze een stapje dichter bij de volgende kleur band (-12 jaar) of behalen zij een nieuwe kleur band (+12 jaar).

Let op! Publiek is van harte welkom tijdens de examens, echter vanwege de beperkte ruimte op zaterdag willen wij je adviseren niet meer dan 2 à 3 personen mee te nemen naar het examen.

De examens vinden plaats tijdens de eigen lestijd in de dojo van Sportcentrum Helsdingen.

Vergeet je JBN paspoort niet! Hierin noteren we de behaalde slip of band.

De tuimeljudoka’s doen óók examen, dit gaat op dezelfde manier als voor de oudere judoka’s: tijdens de eigen les.

Alle informatie over de examens en de volgorde van de slippen en banden vind je op onze speciale pagina over de examens: https://www.judovianen.nl/informatie/examens/

JBN Exameneisen Judo

Tijdens de examens maken we gebruik van de door de JBN voorgeschreven exameneisen. Deze kan je op onze website vinden (bij de downloads). Deze zijn een hulpmiddel voor de judoka die examen doet om te laten zien wat zij al weten.

We hebben deze voor elke kleur band, je gebruikt de kaart voor de kleur band waarvoor je aan het trainen bent. De gele kaart is voor alle witte banden, oranje kaart voor alle gele banden etc. Doe hier je voordeel mee en bekijk deze kaart alvast voordat je examen gaat doen:

Gele band

Oranje band

Groene band

Blauwe band

Bruine band

Ben je ouder dan twaalf en doe je geen examen? Dan kan je gewoon naar het lesuur komen, jij krijgt les (of de ruimte om vrij te trainen), de examens zullen in de tussentijd worden afgenomen.

Iedereen heel veel succes toegewenst en tot het examen!

Voor eventuele vragen kan je de mail die je hebt gehad beantwoorden óf even langsgaan bij je trainer/trainster.