Deze week (slip-) examens!

Op donderdag 24 én zaterdag 26 januari laten alle judoka’s tot 12 jaar (judoka’s van 12 jaar en ouder doen alleen examen in juni) aan hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s etc. zien wat zij al kunnen. Daarmee komen ze een stapje dichter bij de volgende kleur band. Deze stapjes zijn zichtbaar door de gekleurde slippen aan het uiteinde van de band.
(Vanwege de sneeuw afgelopen dinsdag, worden die examens volgende week dinsdag of a.s. donderdag ingehaald.)

Ouder dan 12?

Kom gewoon naar de les, ook al doe je geen examen, je kan wel komen judoën!

Belangrijk om te weten

1. De examens vinden plaats tijdens de eigen lestijd in de dojo van Sportcentrum Helsdingen.
2. Vergeet je JBN paspoort niet! Hierin noteren we de behaalde slip of band.
3. Neem maximaal 3 personen mee naar het examen, het liefst minder, meer ruimte hebben we helaas niet in de dojo.

Train je twee keer in de week? Judoka’s doen examen op de dag waarop zij zijn begonnen, twijfel je of kan je op één van de dagen niet? Vraag dan aan je trainer op welke dag je wordt verwacht.

De tuimeljudoka’s doen óók examen, dit gaat op dezelfde manier als voor de oudere judoka’s: tijdens de eigen les.

JBN Exameneisen

Tijdens de examens maken we onder andere gebruik van de door de JBN voorgeschreven exameneisen. Deze kan je op onze website vinden. Deze zijn een hulpmiddel voor de judoka die examen doet om te laten zien wat zij al weten.

We hebben deze voor elke kleur band, je gebruikt de kaart voor de kleur band waarvoor je aan het trainen bent. De gele kaart is voor alle witte banden, oranje kaart voor alle gele banden etc. Doe hier je voordeel mee en bekijk deze kaart alvast voordat je examen gaat doen.

Alle informatie over de examens en de volgorde van de slippen en banden vind je op onze speciale pagina over de examenshttp://www.judovianen.nl/informatie/examens/

Iedereen heel veel succes toegewenst en tot het examen!