Donderdag 18, zaterdag 20 juni en dinsdag 23 juni zijn er examens!

gelebandoorkondeDeze week is het zo ver, de examens komen er weer aan. Voor iedereen die aan het examen meedoet geld hetzelfde: neem je JBN paspoort mee, zorg dat je de juiste band/slip draagt en neem toeschouwers mee die naar jouw examen mogen kijken!

Donderdag 18 juni – Judo

Tijdens de reguliere lestijden zijn de slip- & bandexamens voor judo. Vergeet voor die dag niet om nog even op de examenkaart voor jouw nieuwe kleur band te kijken. Zo weet je precies wat we aan je kunnen vragen (samen met alles wat we de afgelopen tijd hebben getraind natuurlijk).

Zaterdag 20 juni – TuimelsDSC08563

De slipexamens van de tuimels is op 20 juni en valt daarmee tegelijk met de Oldtimerdag in Vianen. Op verzoek van verschillende ouders vervroegen we de begintijd van het examen met een half uur zodat we niets hoeven te missen van deze mooie dag.

Dit betekent dat het examen van 9.30 tot 10.15 is, in plaats van 10.00 tot 10.45.

Zo kunnen we allemaal na de tuimeljudo naar de Oldtimerdag 😉

Dinsdag 23 juni – JiujitsuJiu-jitsu posters

De jaarlijkse bandexamens voor het jiujitsu vinden plaats op de dinsdag tijdens de normale lestijd. Dit examen wordt afgenomen wanneer jij er als jiujitsuka aan toe bent, dit gaat altijd in overleg met de trainer.

Bij het jiujitsu zijn we gebruik gaan maken van de nieuwe lesmethode met leerplan posters. Deze posters werken bijna hetzelfde als de examenkaarten voor judo en geven een goede leidraad voor het leren van alle technieken.

Alle informatie over de examens kun je op onze speciale pagina vinden