Examens, Vierdaagse en seizoensafsluiting

Het seizoen begint op z’n einde te lopen, het is inmiddels juni en dat betekend dat de examens, clubkampioenschappen en onze jaarlijkse BBQ er weer aan komen!

Maar omdat er nog meer speelt deze maand, hierbij ook wat extra informatie betreffende de lessen: De allerlaatste les is op donderdag 11 juli, waarna de BBQ de echte afsluiter is op vrijdag 12 juli.

Examens

De examens zijn dichterbij dan je denkt! We beginnen deze keer met de examens op zaterdag, vanwege de avondvierdaagse (17 t/m 20 juni) en de clubkampioenschappen de week erna op 29 juni (alleen aan deel te nemen op uitnodiging).

De data waarop de examens plaatsvinden:
Zaterdag 22 juni
Dinsdag 25 juni
Donderdag 27 juni

De examens zijn voor iedereen! Van tuimeljudoka tot en met volwassene, iedere judoka & jiu-jitsuka doet examen (senioren in overleg met hun trainer). Wil je meer weten over de examens en hoe alles in z’n werk gaat? Dat kan je nalezen op deze pagina.

1. De examens vinden plaats tijdens de eigen lestijd in de dojo van Sportcentrum Helsdingen.
2. Vergeet je JBN paspoort niet! Hierin noteren we de behaalde slip of band.
3. Neem maximaal 3 toeschouwers mee naar het examen, het liefst minder, meer ruimte hebben we helaas niet in de dojo. 

Train je twee keer in de week? Judoka’s doen examen op de dag waarop zij zijn begonnen, twijfel je of kan je op één van de dagen niet? Vraag dan aan je trainer op welke dag je wordt verwacht.

De tuimeljudoka’s doen óók examen, dit gaat op dezelfde manier als voor de oudere judoka’s: tijdens de eigen les. 

Avondvierdaagse

Vanwege de avondvierdaagse en de grote hoeveelheid judoka’s die daar altijd aan meedoen, gaan we ook dit jaar de lessen op donderdag combineren. Het is de les voor de examens, dus als je geen avondvierdaagse loopt heb je mooi de gelegenheid om het examen goed voor te bereiden.

Donderdag 20 juni
Combinatieles 7 t/m 15 jaar – 19.00-20.00 uur
Senioren 20.00 – 21.39 uur


Seizoensafsluiting

De allerlaatste les van het seizoen gaan we iets leuks van maken! Er zijn die donderdagavond twee combinatielessen, toegankelijk voor alle leden, waarin we o.a. judo spelletjes gaan doen.

Donderdag 11 juli
Combinatieles t/m 12 jaar – 19.00-20.00 uur
Combinatieles vanaf 13 jaar – 20.00-21.00 uur