Gewichtsconsulente

Het juiste gewicht: wat is dat en wat doe ik eraan als dat niet goed is? We worden tegenwoordig bedolven onder de boeken, tv-programma’s en adviezen die ons vertellen welk gewicht juist is. Men weet vaak niet meer wat een goede eetgewoonte is. Het juiste gewicht is iets persoonlijks, dus als dat niet goed is, is ook een persoonlijke aanpak nodig. Je hebt vaak een steuntje in de rug nodig van een deskundige die je handreikingen kan doen bij overgewicht. Ook in het judo en jiu-jitsu is het gewicht van belang, omdat je daarop wordt ingedeeld. Een slecht spier-vet verhouding werkt dan ook nadelig in je sportprestaties.

Judo Vianen is géén voorstander van het afvallen bij jeugdigen ten behoeve van wedstrijden.

Wil je meer weten over welk gewicht het best bij jou past en hoe je dit het beste kunt aanpakken, dan kun je als lid gratis gebruik maken van onze gewichtsconsulente Denise Timmer (dtimmer@judovianen.nl).

Over ons

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en (sociaal) vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor het plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden buiten de standaard lessen. Afgelopen jaren hebben we onder andere kerstontbijt, zwemmen, judokamp, sinterklaas toernooi en verschillende andere toernooien georganiseerd.

Lees meer >

JBN-keurmerk- correct (zonder jaartal

Locatie dojo