Judobond-paspoort

Als lid van Judo Vianen word je automatisch door ons aangemeld als lid van de Judo Bond Nederland (JBN). Dit JBN-lidmaatschap is noodzakelijk; hierdoor ben je o.a. verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen. De contributie verloopt jaarlijks via de JBN.

Voor meer informatie met betrekking tot de voorwaarden kun je je te wenden tot de Judo Bond Nederland in Nieuwegein.

images (1)

Eén van de andere voordelen van het JBN-lidmaatschap is dat je het officiële JBN-paspoort ontvangt. Je eigen leraar zorgt ervoor dat de graduaties worden bijgeschreven en als je mee gaat doen aan wedstrijden buiten de vereniging, dan moet je daar het paspoort laten zien.

Alle leden ontvangen dit paspoort. Naast alle officiële gegevens wordt in het paspoort o.a. ook uitgelegd hoe je onbekende Japanse woorden uitspreekt en hoe een band moet worden om geknoopt. Ook kun je in het paspoort handtekeningen van judotoppers verzamelen en je deelgenomen wedstrijden hierin bijhouden. Ook worden hierin de jiu-jitsugraduaties. Tevens worden eventueel behaalde licenties voor scheidsrechter of leraar hierin genoteerd.

Heb je vragen over dit JBN-paspoort, stuur dan gerust een e-mail naar je train(st)er.

Over ons

Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Lees meer > 

Facebook

Locatie dojo