30+ judocursus bij Judo Vianen

Na de recente reorganisatie binnen Judo Vianen is er een aantal activiteiten die inmiddels lopen of die de vereniging wil gaan opzetten. Eén van die activiteiten is de zogenaamde 30+-cursus.

Deze cursus is bedoeld voor 30+’ers die eens willen kennismaken met het judo. Het judo is een prima sociale sport, waarbij geldt ‘judo = duo’, omdat je elkaar helpt de motorische vaardigheden te verbeteren. De kennismakingscursus is voor een ieder te volgen, want er wordt rekening gehouden met de individuele capaciteiten van de deelnemers.

Tijdens een 5-tal lesuren op dinsdagavond van 21.00-21.45 uur zullen deelnemers een basis van eenvoudige technieken krijgen aangeboden. Bij voldoende belangstelling zal de cursus nog dit kalenderjaar plaatsvinden. De cursuskosten bedragen slechts €15,- voor 5 lesuren, inclusief oorkonde. Na afronding van de basiscursus is er de mogelijkheid om eventueel in te stappen in de reguliere seniorentraining bij Judo Vianen, die wekelijks op de dinsdagavond plaatsvindt.

Judojasjes met band kunnen eventueel gratis worden geleend en een joggingbroek voldoet als judobroek.

Uiteraard kan de cursus alleen van start gaan bij voldoende deelname. Indien je interesse hebt, meld je dan vòòr 31 oktober aan bij Hans Brander