Bericht van onze nieuwe penningmeester

Zoals jullie weten was Judo Vianen opzoek naar een nieuwe penningmeester om Anja van der Mijden op te volgen. We hebben Leon Hartkoorn bereid gevonden om deze taak over te nemen.

Wie ben ik?

Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik mij even kort voorstellen.Leon Hartkoorn

Ik ben Léon (19) en studeer International Business Administration in Rotterdam, waar ik overigens ook woon. Tot mijn 18e levensjaar heb ik in Vianen gewoond, gejudood en les gegeven bij Judo Vianen. Ik baalde als een stekker toen ik niet meer bij Judo Vianen kon blijven vanwege de afstand Vianen-Rotterdam. De mogelijkheid om penningmeester te worden kwam dus als een aangename verassing, waardoor ik toch betrokken blijf bij onze vereniging.

Maar wat doet zo’n “penningmeester” nu precies voor de vereniging?

Als penningmeester beheer ik de portemonnee van Judo Vianen. Dat will zeggen dat ik er voor ga zorgen we zuinig met ons geld om gaan en dat het duidelijk is waar het geld aan wordt uitgegeven. Dat is ook voor jullie belangrijk, want het geld is niet alleen van mij of het bestuur, maar het geld is van de leden van de vereniging Judo Vianen. Dankzij mijn opleiding en een fantastische uitleg van de vorige penningmeester, Anja van der Mijden, ben ik klaar om deze verantwoordelijkheid op mij te nemen.

Als penningmeester ben ik ook bestuurslid van Judo Vianen. In deze rol zal ik samen met de andere bestuursleden zorg dragen dat het goed blijft gaan met onze vereniging, zodat jullie nog lang en op een leuke manier kunnen sporten.

Ik hoop dat jullie enig idee hebben gekregen van wie ik ben en wat ik voor Judo Vianen ga betekenen. Mochten jullie ooit vragen hebben, dan kunnen jullie mij altijd een mailtje sturen naar penningmeester@judovianen.nl of mij aanspreken wanneer ik aanwezig ben bij een evenement of een van de lessen.

Ik wens jullie fijne feestdagen toe en een sportief 2016!

Met vriendelijke groeten,
Leon Hartkoorn