Hans Brander krijgt een lintje

Vanochtend heeft Hans Brander tijdens een speciale uitzending van Lintjes Cappuccino van onze burgemeester Sjors Fröhlich een lintje gekregen: Lid In de Orde van Oranje-Nassau. We moeten helaas nog even wachten op het opspelden, dat wordt op een later moment gepland.

Lintjes Cappuccino voor Hans Brander

Bijna een jaar geleden zijn de voorbereidingen begonnen om Hans Brander voor te dragen omdat hij zich al meer dan 40 jaar inzet voor de judo en jiujitsu en altijd klaar heeft gestaan voor Judo Vianen en nog steeds een grote drijfveer is. Vandaag was het dan eindelijk zo ver en hebben we Hans kunnen verrassen.

“Hans is op 8 jarige leeftijd begonnen met Judo (blog). Nu alweer 40 jaar later is hij de rode draad door het voortbestaan van Judo Vianen. In deze 40 jaar heeft Hans honderden kinderen en volwassenen geënthousiasmeerd voor judo en jiujitsu. Niet alleen als trainer is Hans actief maar ook bijvoorbeeld als coach, bestuurslid, begeleider bij activiteiten, opleiding begeleider, ideeën bus, lolbroek en dan vergeten we vast nog iets! Hans heeft onder andere olympische judoka Michael Korrel les gegeven”

Hans met Lintje

We feliciteren Hans brander met zijn onderscheiding, bedankt voor je tomeloze inzet!