Judo Vianen start Nieuw Seizoen

Dinsdag 23 augustus start weer het nieuwe seizoen voor Judo Vianen. Inmiddels is het nieuwe lesrooster al in werking. Er zijn helaas geen lessen meer in Zijderveld. Inmiddels is een groot deel van alle activiteiten al in de agenda gezet die op de site te vinden is. De lesactiviteiten zijn te vinden in de zogenaamde themalesweken.

Enkele thema’s zijn al wel bekend bij de leden, maar een nieuw thema is de zogenaamde ‘blinddoeklessen’. Binnenkort zal ook getracht worden een 30+-introductiecursus judo op te starten. Meer informatie hierover zal binnenkort volgen.

Uiteraard zijn er ook weer de speciale tuimellessen en wedstrijdtraining judo. Judo Vianen zal dit seizoen ook weer deelnemen aan diverse wedstrijden. Tot slot is er mogelijkheid voor judoka’s en jiu-jitsuka’s om extra te trainen voor een dan-examen tijdens de zogenaamde dan-training, waarbij men wordt begeleid naar het examen voor de zwarte band.

Ben je nog geen lid en heb je interesse in judo of jiu-jitsu meld je dan snel aan via de diverse adressen op de site door te klikken op Informatie en dan op Contact.