Kerstbroden actie

Beste Judoka’s en/of ouders,

Net als in 2004, 2005, 2006 en 2008 doen we ook dit jaar een kerstbroden verkoopactie!

Voor hen die onbekend zijn met het fenomeen een korte uitleg. De leden van Judo Vianen hebben middels de verkoop van kerstbroden extra geld in het laatje gebracht voor de club. Gelden die worden aangewend voor de gratis activiteiten voor de leden.

Bakker Bert, officieel bekend als Bakker Steehouder uit Vianen, geeft ons 30 procent van ieder verkocht brood. De prijs van een brood is, net als vorig jaar 7,75 euro wat dus neerkomt op 2,32 euro per brood voor onze vereniging!

U krijgt daarvoor een versgebakken brood van 750 gram en met 100 procent roomboteramandelspijs en noten.

Omdat het deur aan deur verkopen van de kerstbroden niet door iedereen leuk wordt gevonden, is er ook dit jaar voor gekozen om geen ventvergunning aan te vragen. Dat betekent dus dat er geen ‘van deur tot deur verkoop’ mag plaats vinden.

Dat de kerstbrodenactie toch een succes kan zijn blijkt onder andere uit het voorgaande jaar. De meeste broden worden namelijk verkocht aan ouders, tantes, ooms, opa’s en oma’s, directe buren en collega’s op het werk.

Zegt u “Ja, ik doe mee, ik kan er altijd wel een paar verkopen” wilt u dan zo vriendelijk zijn de ingevulde bestellijst uiterlijk woensdag 16-12-09 te mailen.

Om de bestelde kerstbroden op te halen kunt u bij de dojo terecht op:

Zaterdag 19 december 2009 van 9.30 tot 12.00 uur
Dinsdag 22 december 2009 van 18.30 tot 20.00 uur

Heeft u vragen of opmerkingen of een megabestelling? Mail ons dan op het volgende adres: nieuwsbrief@judovianen.nl

Veel succes met de verkoop van kerstbroden en alvast bedankt voor jullie medewerking !

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Judo Vianen