Magazine en sportarts van de Judo Bond Nederland

Digitale sportarts

De Judo Bond Nederland biedt voor haar leden een digitale sportarts. Bij deze sportarts kunnen leden vragen stellen over een sportblessure.

http://www.sportzorg.nl/digitale-sportarts/judo

Digitaal magazine Judo Bond Nederland

Sind dit jaar heeft de Judo Bond Nederland (JBN) het papieren magazine vervangen door een digitaal magazine. In dit magazine wordt onderandere interviews gehouden en terug gekeken op het jaar 2013.

Een maand na mijn aanstelling als voorzitter van uw sportbond verschijnt het eerste digitale JBN magazine. Dit nieuwe magazine is één van de vele voordelen behorend bij het lidmaatschap van de JBN en komt voort uit het project De Club Centraal. U ontvangt dit ’tijdschrift’ ieder kwartaal en mag rekenen op mooie achtergrondverhalen, sprekende foto’s en veel leesplezier.

 

Net als velen van ons op de tatami, is dit magazine altijd in beweging. U leest en bekijkt het eenvoudig thuis achter de computer, op de bank via de tablet of op uw mobiel, zittend op de tribune bij een toernooi of examen.

 

Het JBN Magazine wordt niet alleen voor, maar ook door leden gemaakt. Wil jij hierin een bijdrage leven of heb je suggesties of tips voor de redactie? Mail dan naar magazine@jbn.nl.

 

Willem Jan Stegeman – voorzitter JBN
via:http://magazine.jbn.nl/jbn/

  

  

JBN Magazine
JBN Magazine