Nieuwe maatregelen & herfstvakantie

Gisteren zijn de nieuwe maatregelen door het kabinet bekend gemaakt. Voor ons betekenen dat een aantal wijzigingen welke je in dit bericht kunt vinden.

De herfstvakantie is dit jaar ook anders dan anders. Vanwege de nieuwe maatregelen en de veiligheid die we graag willen waarborgen hebben we geen lessen in de vakantie, behalve op zaterdag 17 oktober voor de leden die al op zaterdag trainen.

Daarnaast wisselen Hans en Sandra tijdelijk van trainingsdag. Na de herfstvakantie geeft Hans de jeugdgroep op dinsdag les en Sandra de jeugdgroepen op donderdag. Dit is zolang de senioren niet mogen trainen, wanneer de 18+ weer mag trainen draait dit terug.


De vernieuwde regels

– De lessen voor 18+ gaan voorlopig niet door. 

 Leden onder de 18 jaar, welke bij de senioren trainen, mogen aansluiten bij de les op dinsdag (19.00-20.00) of donderdag (19.30-20.30). Kom bij voorkeur met een trainingsmaatje.

– Kleedkamers zijn gesloten, kleed je thuis om en kom dan naar de les. Let er op dat je judopak schoon blijft, trek er bijvoorbeeld een trainingspak overheen aan.

– Het is ten zeerste aangeraden om een mondkapje te dragen in de openbare ruimte van de Prenter voor iedereen van 13 jaar en ouder. 

– Er wordt niet gewacht op de les, alleen de ouders/verzorgers waar afspraken mee zijn gemaakt mogen blijven, de rest moet het pand verlaten. 

– Iedereen die niet komt trainen blijft beneden en verlaat het pand, tenzij je wat aan de trainers wilt vragen of doorgeven, doe dat dan voor de les begint.

– Contact met de trainers zoveel mogelijk via app of mail, om het aantal contactmomenten zo laag mogelijk te houden.

Naast bovenstaande regels gelden de oude regels nog steeds, alle actuele regels en informatie vind je op onderstaande pagina:


Herfstvakantie

Volgende week is het herfstvakantie, gezien de huidige maatregelen is deze iets anders dan anders:

Zaterdag 17 oktober
09.15 – 10.00 Tuimeljudo (4-6 jaar)
10.00 – 11.00 Combinatieles groep 2 en 3 (6-10 jaar)

Dinsdag 20 oktober
Geen lessen

Donderdag 22 oktober
Geen lessen

Zaterdag 24 oktober
Geen lessen