Sponsorkliks

sponsorkliks_nl_white_horizontalNa het grote succes van de Grote Clubactie (95 loten zijn al gekocht, de actie loopt nog tot 24 november) en de Formidollar actie hebben we een volgende actie opgezet. Wat is nou leuker dan Judo Vianen te steunen zonder dat het je (extra) geld kost?

Deze actie loopt niet af, wat betekent dat je altijd van alles online kan kopen en elke keer een kleine bedrag naar de vereniging laat gaan. Dit kan bij van alles zijn zoals overstappen van energie leverancier, vakanties boeken, abonnementen, speelgoed, eten, reserveringen, kleding aankopen en nog veel meer.

Door op deze link te klikken kom je op de Judo Vianen sponsor pagina uit van SponsorKliks. Hier kan je uit honderden winkels kiezen, klik op een winkel en koop wat je toch al wilde kopen. Automatisch gaat er dan een bedrag naar Judo Vianen, zonder dat dit je iets extra kost, of dat je hier nog iets voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar naar de desbetreffende webshop te gaan via Sponsorkliks. 

Klik bijvoorbeeld op de Bol.com link, koop je product en dat is alles! Dit geldt voor allerlei winkels zoals Coolblue, Fonq, Bart Smit, Couverts, Booking en heel veel anderen. Alleen als je via deze link naar de website van de winkel gaat krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Het geld wat hiermee opgehaald wordt zal in allerlei activiteiten van de vereniging gestopt worden!

Om niet te vergeten om via SponsorKliks te verkopen en om leuke aanbiedingen te ontvangen kan je inschrijven op hun nieuwsbrief.

Als je vragen hebt over deze actie, loop dan even langs bij Coen of Sandra tijdens één van de lessen.