Update vanuit het bestuur

Beste leden,

de coronaregels worden versoepeld. Dit betekent dat de binnensporten vanaf 1 juli weer trainingen zouden mogen geven, helaas betekent dat niet dat het ook meteen kan.

Op dit moment is het zo dat de gemeente nog diverse zaken moet regelen met het sportcentrum betreffende het binnen sporten (waaronder de ventilatie en de nieuwe regels die een dezer dagen bekend gemaakt worden). Wij vinden dit erg jammer maar kunnen hierdoor niets anders dan de start van het nieuwe seizoen in september afwachten, daar ons seizoen begin juli al afloopt. 

Maar niet getreurd. Het bestuur gaat samen met de evenementencommissie kijken of we een leuke activiteit als start van het nieuwe seizoen kunnen organiseren. Hierover horen jullie later meer.

Mocht je naar aanleiding van deze dit bericht vragen hebben? Dan kan je het beste een bericht te sturen naar de secretaris via het contactformulier invullen, al jullie vragen zullen we in de eerstvolgende bestuursvergadering doornemen. Daarnaast is het zo dat deze periode en alle bijkomende vragen in de aankomende Algemene Leden Vergadering (ALV) behandeld gaan worden.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en zien we jullie graag in september weer op de mat!