Verplaatsing ingang Sportcentrum Helsdingen

verandering-ingang-sportcentrum

Komende week zijn de examens in de lessen van de judoka’s (-12 jaar) en willen we jullie op de hoogte brengen van de gewijzigde ingang naar het Sportcentrum, zodat iedereen zonder problemen de dojo kan blijven vinden.

De komende periode gaat de nieuwe theaterzaal aan het sportcentrum worden gebouwd. Dit betekent dat de helling naar de ingang wordt afgegraven en dat daar deze zaal komt te staan. De huidige ingang komt daarmee te vervallen en wordt verplaatst naar links beneden onder het grote logo van het pand (zie de rode pijl op de afbeelding onderaan de mail).

Op 22 januari is de symbolische start voor de sloop geweest en vanaf deze week zal de sloop daadwerkelijk starten. In april gaat de nieuwe zaal worden opgebouwd.

Aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden (tekst vanuit Sportcentrum Helsdingen):

Tijdens de werkzaamheden komt er een tijdelijke ingang:
de tweede deur van rechts bij het plein voor het sportcentrum (zie rode pijl op de afbeelding). Dit wordt duidelijk aangegeven zodat bezoekers weten wat de looproute is. Deze deur leidt naar een gang die uitkomt in de hal beneden bij de sporthallen. Vanuit hier kun je met de gele trap naar boven of met de lift, als je bijvoorbeeld moeilijk traploopt of een kinderwagen bij je hebt. Voor minder validen zorgen wij voor een overstapmogelijkheid op een kleinere scootmobiel, die in de lift past. De receptie blijft gewoon op de huidige plek in de ontvangsthal boven, net als de toegang naar de horeca. De draaideur en de andere deuren naar de voormalige hellingbaan worden afgesloten.

Gebruik kleedkamers
Doordat de ingang beneden is, hebben wij minder zicht op wie er binnenkomt. Daarom adviseren wij om na gebruik van de kleedkamers je spullen mee te nemen naar de sporthal en daar je sporttas neer te zetten. Zo verklein je zelf de kans op diefstal en vermissing.

Parkeren
Zoals je kunt zien op de afbeelding vervallen enkele parkeerplaatsen aan de zijkant van het huidige sportcentrum. Aan de achterzijde van het parkeerterrein (aan de Helsdingse Achterwegzijde) komen later in het bouwproces extra parkeerplaatsen. Deze worden vervroegd aangelegd, om voldoende parkeerplaatsen te houden voor onze bezoekers. In de maand april is een aantal parkeerplaatsen aan de zijkant van het sportcentrum niet in gebruik. Op deze locatie komt een hijskraan. De achterzijde van de parkeerplaats en bso Wijs! zijn bereikbaar via een rijbaan langs de hijskraan. Wij verwachten dat de parkeerplaatsen bij het sportcentrum en de carpoolplaats voldoende zijn.

Iets melden aan het sportcentrum?
Heb je een vraag of wil je iets melden? Laat het weten via www.sportcentrumhelsdingen.nl/contact, spreek de medewerkers van het sportcentrum aan bij de receptie of bel 0347-369369

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Sportcentrum Helsdingen https://www.sportcentrumhelsdingen.nl/nieuws/2018/01/19/stand-van-zaken-bouw-cultuurpodium