Verplicht dragen JV embleem op judopak bij wedstrijden

embleem-dragen

Als het goed is hebben jullie bij het lid worden allemaal een Judo Vianen embleem gekregen van de vereniging (zo niet, ga even langs bij je trainer, we vergeten het nog wel eens…). Dit mooie zware embleem met ons logo is natuurlijk om naar te kijken, maar nog mooier om op je pak vast te maken!

Als je bijvoorbeeld naar een wedstrijdje gaat buiten de vereniging helpt dit embleem ook om gezien te worden. Zo kan iedereen zien dat jij bij Judo Vianen hoort. De wedstrijd begeleiders kunnen zo snel zien wie allemaal van Judo Vianen zijn zonder iemand over het hoofd te zien, niet elke begeleider kent alle judoka’s van gezicht. Natuurlijk kunnen ook jouw ouders je dan nog makkelijker herkennen tussen alle andere judoka’s!

Mocht je je afvragen waar op het pak het embleem moet komen, zie de foto van de judojas hieronder, op je linkerborst. Dat is de kant van het pak wat altijd boven is wanneer je pak goed zit. Zo heb je niet de kans dat het embleem onder je pak verdwijnt.

Tip voor het vastmaken van het embleem: naaien! Het is inderdaad een strijk-embleem, maar de lijmlaag laat erg snel los, dus het beste is om het embleem langs de buitenrand vast de naaien.

img_20170329_184451