Judopak bestellen

Een judopak kopen met korting, én Judo Vianen steunen? Nu kan het! Waar Judo Vianen voorheen de verkoop van Judopakken zelf in de dojo deed, hebben wij besloten hier mee te stoppen. Om het voor onze leden toch gemakkelijk en voordelig te maken om een judopak te kopen hebben wij voor een een samenwerkingsverband afgesloten met Essimo.nl. Zo kunt u eenvoudig en online een judopak kopen met korting, én de vereniging steunen!

Door het invullen van de kortingscode “Vianen” krijgen leden van Judo Vianen 20 % korting bij de aanschaf van Judopakken en accessoires.

I-KOKA-pakembleem-640x640

Dus:

  1. Ga naar de pagina voor Essimo.nl Judopakken
  2. Kies het type pak en maat (Uiteraard kunnen de trainers adviseren in uw keuze)
  3. Om uw 20% korting te onvangen, vult u de volgende code in: Vianen
  4. Reken eenvoudig af met Ideal

Wanneer een zending door toedoen van de verzender kwijtraakt of beschadigd is vergoeden zij de inhoud van deze zending.

De koop is een overeenkomst tussen u en Essimo.nl waarbij de rol van Judo Vianen slechts het aanbieden van de link en het vermelden van de kortingscode betreft.

Waar u als klant 20 % korting krijgt, zal ook Judo Vianen 5 % per aankoop krijgen. Het spreekt voor zich dat eventuele inkomsten daarvan geheel zullen worden aangewend voor activiteiten van de leden.

Voor eventuele vragen kunt zich richten tot het bestuur.

Klik op het logo om naar hun site te gaan.

logo-essimo-logo-essimo

Over ons

Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Lees meer > 

Facebook

Locatie dojo