Lessen op maat

Bedrijvenworkshop Judo/Jiu-Jitsu

Ook bedrijven uit de omgeving kunnen een workshop judo of jiu-jitsu bij ons aanvragen. Hiervoor geldt eveneens dat er veel mogelijk is. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij inspelen op bepaalde thema’s. Tevens is een workshop Weerbaarheid mogelijk.

Schooljudo-/jiu-jitsulessen

Tot slot kunnen wij ook incidenteel eventuele schoollessen verzorgen. Het gaat hierbij om een vervangingsles van lichamelijke oefening, waarbij kinderen tijdens de normale les voor één of twee keer een judo- of jiu-jitsules krijgen. In het verleden hebben wij dat al bij diverse scholen gedaan. De lessen kunnen voor alle leeftijden worden verzorgd.

Valtrainingen

Voor bepaalde doelgroepen kunnen wij ook speciale valtrainingen verzorgen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ouderen.

Voor alle bovengenoemde lessen geldt dat een lidmaatschap van onze vereniging niet nodig is. Materialen, kleding, oorkondes en informatiepakketten kunnen door Judo Vianen worden geregeld. Desgewenst kunnen lessen eventueel ook op locatie (omgeving Vianen) worden verzorgd. Al met al is in principe van alles mogelijk. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons

Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Lees meer > 

Facebook

Locatie dojo