Nieuwe JudoVianen.nl website online

Zoals jullie misschien is opgevallen, hebben we een nieuwe JudoVianen.nl website! Er is door het bestuur en vrijwilligers van de vereniging hard gewerkt aan een nieuwe en frisse uitstraling, overzichtelijke indeling en nieuwe inhoud van de site.

Een stukje geschiedenis

Nieuwe JudoVianen.nl website - De eerste site van judo vianen
De eerst site van JudoVianen

Door de jaren heen heeft de Judo Vianen webste de nodige veranderingen ondergaan. Van een webpagina in de begin jaren tot de een actieve website zoals deze nu is.

In het jaar 2000 is een eerste website online gezet door Hans Brander. Deze website gaf een kort overzicht van de lessen en activiteiten van de vereniging. Communucatie over lestijden en algemene informatie stonden in deze website centraal.

Van 2002 tot 2004 is de website een aantal malen aangepast en veel inhoud toegevoegd, de website werd al meer gebruikt om met de leden van de vereniging te gaan communiceren (agenda, nieuws berichten en activiteiten).

In 2007 is een nieuwe judovianen.nl website online gegaan aangepast aan de nieuwe/veranderde wereld van het internet. Naast het design zijn er grote aanpassingen gedaan aan de inhoud en indeling van de website. Er is nog meer ingezet op communicatie via de site van geplande activiteiten en behaalde succesen van de vereniging. Deze pagina is actief geweest tot 20 November 2013.

Vorige JudoVianen.nl website
Zo was de website voordat de huidige online is gezet

Over de nieuwe JudoVianen.nl website

We hebben nieuwe pagina’s toegevoegd met een overzicht van alle dangraad houders die bij de vereniging hun zwarte band hebben behaald. Net als een nieuwe pagina voor alle winnaars, die tijdens de clubkampioenschappen van de afgelopen jaren, de stijlprijs hebben ontvangen.

Ook nieuw op de website is de mogelijkheid om met 20% korting een judopak te kunnen bestellen van het merk Essimo. Het voordeel is dat u korting krijgt en tegelijk de vereniging kunt steunen!

Met deze nieuwe site willen we nog meer communiceren over activiteiten en de mogelijkheden benutten om iedereen ook via andere sites (Facebook) op de hoogte te houden. De komende tijd worden er nog enkele teksten toegevoegd en/of aangepast.

Mocht je informatie missen of iets zien wat niet klopt, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.