Judo Vianen op bezoek bij BVM

nieuwsimg_193_1Afgelopen vrijdag reisde een tiental judoka’s van Judo Vianen af naar de gymzaal in de Meern waar ze een judoles bijwoonden van Budo Vereniging de Meern. De judoles in De Meern werd gegeven door de BVM trainer Martin Engels.

De uitwisseling werd georganiseerd om reden dat het gewoon leuk is eens te kijken bij een andere vereniging hoe daar gejudood wordt maar daarnaast ook eens met andere judoka’s te oefenen. De uitwisseling wordt jaarlijks georganiseerd waarbij de verenigingen om en om bij elkaar op bezoek komen. Vorig jaar vond de uitwisseling plaats in gymzaal de Sidewende in Zijderveld een dependance van Judo Vianen.

De les van afgelopen vrijdag was afwisselend waarbij de judoka’s het erg naar hun zin hadden. Uiteraard werden de nodige aandacht besteed aan techniek maar was er ook tijd voor een judospel. De meegekomen ouders konden de training gade slaan langs de rand van de mat onder het genot van een kopje koffie. Aan het eind van de les werden alweer afspraken gemaakt voor een volgend bezoek in Zijderveld.