Ledenactie

Tuimeljudo afbeeldingJudo Vianen wil mei a.s. starten met tuimeljudo voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Tijdens de tuimellessen leren de kinderen spelenderwijs vertrouwd te raken met het vallen. De lessen worden op fantasierijke wijze aangeboden en sluiten aan op de belevingswereld van het kind.

Om deze groep een vliegende start te geven, zijn we op zoek naar Judoka’s voor deze groep. Om het voor jullie aantrekkelijk te maken om mensen aan te brengen bij de vereniging heeft het bestuurd de volgende ledenactie gestart:

Als je een nieuw lid aanbrengt bij Judo Vianen welke zicht inschrijft en minimaal 3 maanden lid blijft van de vereniging, krijg je één maand contrubutie cadeau!

 
Als je bijvoorbeeld 6 mensen aanbrengt bij de vereniging, krijg je 6 maanden contributie cadeau! Dit geldt niet alleen voor tuimeljudo maar ook voor de andere judogroepen en jiu-jitsu

Op het moment van dit schrijven gaat de actie in en zal voorlopig één jaar duren tot 1 januari 2015. We hopen dat je wilt meehelpen om leden te werven om met name de zaterdagochtend te laten starten.

Als julie goede ideeën hebben voor de vereniging kan je contact opnemen met de trainers of via het contact formulier!