Vereniging

LogoJV_verticaal2Judo Vianen bestaat als vereniging al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging met vele leden en een gemotiveerd bestuur. Samen met enthousiaste trainers en vrijwilligers streeft het bestuur naar een sportieve en sociale ontwikkeling van de leden en behoud van het verenigingskarakter.

Bij Judo Vianen gaat het vooral om de sportieve en vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor plezier dat judoka’s met elkaar kunnen hebben. Buiten de trainingen zijn er activiteiten om elkaar en ook de ouders van de betrokken judoka’s beter te leren kennen.

Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden buiten de standaard lessen. Afgelopen jaren hebben we onder andere kerstontbijt, judokamp, sinterklaas viering en verschillende malen een randori toernooi georganiseerd.

Binnen de lessen hebben we ook verschillende thema lessen zoals zelfverdediging, zwijglessen en bijvoorbeeld een meisjes training. We spelen graag in op de actualiteit, zodat we door middel van de sport bepaalde onderwerpen bespreekbaar maken én inspelen op de beleving van het kind.

Naast Judo zijn er ook Jiu-Jitsu trainingen. In de lessen wordt aandacht besteed aan jiu-jitsu als zelfverdedigings- en als wedstrijdsport. Het moderne jiu-jitsu is een dynamische vechtsport, die best wel wat inspanning vraagt. Alle technieken moeten uiteindelijk realistisch, uit beweging en snelheid, worden uitgevoerd.

 

Judo Bond Nederland Aansluitnr. D2SP12B
KvK Utrecht 40323923
Rabobank NL11 RABO 0151 4316 98

Over ons

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en (sociaal) vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor het plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden buiten de standaard lessen. Afgelopen jaren hebben we onder andere kerstontbijt, zwemmen, judokamp, sinterklaas toernooi en verschillende andere toernooien georganiseerd.

Lees meer >

JBN-keurmerk- correct (zonder jaartal

Locatie dojo