Activiteiten

Tijdens de judo- en jiu-jitsu-lessen wordt er niet alléén aandacht aan die betreffende sport gegeven. Zo biedt Judo Vianen activiteiten buiten de lessen, maar ook verschillende themalessen.

Judokamp

In de afgelopen jaren heeft Judo Vianen meermalen een judokamp georganiseerd. Centraal bij deze kampen staan het samen bezig zijn, trainen, spellen doen en natuurlijk de nachtactiviteiten.

Sinterklaasbezoek

Waar kijkt ieder kind het meest naar uit? Sinterklaas natuurlijk! Ieder jaar weer wordt er een bezoek gebracht door de Goedheiligman en zijn Pieten.

Eindejaarsontbijt en -training

Aan het eind van het jaar wordt er door de vereniging een gezellig ontbijt georganiseerd met aansluitend een gezamenlijke les, waarin met name spelletjes centraal staan.

Themalessen

Door het jaar heen organiseren we een aantal themalessen, om extra focus te leggen op bepaalde vaardigheden. Kijk voor een overzicht van alle themalessen onder het kopje Lesaanbod.

Meisjeslessen

Helaas zijn meisjes bij judolessen vaak in de minderheid. Om de sport voor iedereen zo uitdagend en gezellig mogelijk te maken, organiseren we een meisjesles, voor alle meisjes van de vereniging.
De les wordt ook gegeven door een trainster.

Gastlessen

In 2013-2014 zijn we begonnen met gastlessen. In 2013 hebben we Arnold Moerland uitgenodigd om een les Kobudo te geven (zwaardvechten).

Over ons

Bij Judo Vianen gaat  het vooral om de sportieve en (sociaal) vormende elementen van judo. Daarnaast is er veel aandacht voor het plezier dat de judoka’s met elkaar kunnen hebben.

Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor onze leden buiten de standaard lessen. Afgelopen jaren hebben we onder andere kerstontbijt, zwemmen, judokamp, sinterklaas toernooi en verschillende andere toernooien georganiseerd.

Lees meer >

JBN-keurmerk- correct (zonder jaartal

Locatie dojo