3e JBN Randori Toernooi Houten

Op zaterdag 25 januari 2020 werd door judovereniging Groot Houten alweer het 3e JBN Randori Toernooi georganiseerd.
Verdeeld over 4 matten werden de verschillende judo partijen gehouden.

Deze dag kwamen 8 judoka’s van Judo Vianen in actie.

In de eerste groep kwamen Xavi, Tigo en Robin in actie. Verdeeld over drie matten mochten de heren elk 3 partijen judoën. Voor Tigo was het zijn eerste keer maar daar was weinig van te merken, vol enthousiasme stond hij te judoën. Tigo en Robin deden het ook super.

In de tweede groep kwamen Giverney, Nino en Ralph aan de beurt. Allen hebben heerlijk staan judoën waarbij het er soms best pittig aan toe ging. Ralph had er zelfs een tand door zijn lip aan over gehouden maar ondanks dat gaf hij niet op. Nino en Giverney zaten in dezelfde poule en mochten onderling bepalen wie de wedstrijd zou winnen.

In de groep erna kwam Stan als enige vanuit de vereniging in actie. Onze trainer Hans Brander was een van de begeleiders tijdens dit toernooi en stond bij de mat waar Stan moest judoën. Stan kreeg van Hans nog een paar bruikbare tips waardoor hij beter de wedstrijden door kwam.

In de allerlaatste poule kwam Thijmen aan de beurt. Hij zat in een poule waar hij best goede tegenstand kreeg wat een paar leuke judo partijen opleverde.

Na afloop van elke ronde was er voor alle deelnemers een medaille als beloning en kunnen we terug kijken op een geslaagde deelname aan het toernooi.

Het volgende JBN Randori Toernooi is op zondag 29 maart in Utrecht.