Instaptoernooi Wijk bij Duurstede

Zaterdag 6 november is er in Wijk bij Duurstede weer een instaptoernooi geweest waar menig judoka aan mee heeft gedaan. Om 1 uur moest de eerste groep beginnen waarin Eva zich als enige bevond. Dit was haar eerste instaptoernooi, maar ondanks de spanningen heeft ze twee partijen met ippon weten te winnen.

De tweede groep bestond uit Arnold, Daan en Milas. Voor Arnold was dit ook een eerste keer, maar ook hij wist twee wedstrijden met ippon te winnen. Daan en Milas waren alle twee al wat meer ervaren en wisten zelfs een oorkonde in de wacht te slepen. Daan kreeg een gele oorkonde voor het behalen van 50 punten en Milas kreeg een oranje oorkonde voor het behalen van 100 punten.

De laatste groep bestond uit een groot aantal judoka’s welke ook weer oorkondes in de wacht hebben gesleept. Zo waren er Marissa en Frans die een gele oorkonde hadden weten te behalen en Daan die een oranje oorkonde in de wacht sleepte. De overige judoka’s in deze groep hadden vaak net een paar puntjes te weinig voor een oorkonde.