Oorkondes voor judoka’s op instaptoernooi

Mabel van Spanje viel keer op keer aan maar het scoren lukte nog niet zo goed maar daar kunnen we volgens coach Hans Brander prima aan werken de komende tijd. Roan Visser wist weer met bijna speels gemak net als de vorige keer als z’n wedstrijden te winnen. Voor Roan komt de fase aan dat er voor hem zwaardere toernooien kunnen worden geselecteerd.

Sam Pijper had de smaak goed te pakken en wist ook 3 van zijn 4 partijen te winnen en groeit in zijn wedstrijdniveau. Hoewel Emin Mahdad altijd een goede vechtlust heeft leiden de aanvallen helaas niet tot scores. Ook Lars Lammen had een een zware poule en kon aanvallen niet in scores omzetten. Jeroen van Hunnik bleef tijdens de verloren partijen optimistisch en probeerde als beginner wel telkens aanvallen te plaatsten.

Aan het eind was er een oorkonde van 150 punten voor Ton van Hunnik en een oorkonde van 200 punten voor Roan Visser. Het eindpunt voor dit toernooi is dus aardig in zicht voor Roan dat staat op 250 punten waarbij de deelnemer tevens een bokaal ontvangt als afsluiting.