Prijs voor Sam Pijper en Yinthe Plum op Groot Houten Toernooi

Vier judoka’s gingen op zondag 13 maart naar Houten voor het Groot Houten toernooi. Sam, Yinthe, Ton en Jeroen hadden er zin in!

In de poule van Sam Pijper bleek na alle gespeelde partijen dat er een gelijk spel was ontstaan. De mannen waren onderling goed aan elkaar gewaagd. Hierdoor moest Sam twee wedstrijden extra spelen tegen dezelfde judoka waarvan hij er 1 won. Resultaat was dat Sam daardoor 2e werd, een knappe prestatie na zoveel partijen!

IMG_2813

Yinthe is altijd positief en gaat er voor, ook al is haar tegenstander een kop groter en heeft deze de groene band. In haar tweede wedstrijd heeft zich goed geweerd, door haar flexibiliteit weet ze vaak haar tegenstander te slim af te zijn. Yinthe heeft knap judo laten zien en daarmee de derde plaats weten te behalen.

IMG_2817

De broers Ton en Jeroen van Hunnik waren ook van de partij. Ton heeft 1 partij weten te winnen, wat niet genoeg was voor een podiumplaats. Jeroen heeft helaas geen enkele partij op zijn naam weten te zetten. Beide mannen zijn met een goede portie ervaring terug gekomen.